Waarom Haionline?

Haigroep arrow

Haionline gelooft in uniek & creatief grafisch ontwerp waarmee wij willen bijdragen aan het succes van onze klanten. Dit bereiken wij door middel van inspirerende en verrassende reclame-uitingen voor diverse media.

WordPress, Design en Development
Magento, Design en Development
UX, Design en Development
Concept & Design ontwikkeling
Resultaat gerichte campagnes
Open source Open minded

We combine the very best of our skills and ideas to present you products, that are really worth your attention and will change the way you think about design.

online online Online Ipad 1

Wat wij doen

HaiOnline is een Internetbureau waarbij conversie en resultaat voorop staan. Resultaat tegen de juiste kosten welteverstaan! We hebben een breed aanbod aan diensten om uw webshop of website beter te laten presteren. We realiseren nieuwe bezoekers door de inzet van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, Google AdWords en affiliate marketing. We verhogen uw conversieratio met behulp van conversie optimalisatie en een grondige analyse van uw Analytics data. Bij dit alles houden we onze 4 pijlers continu in de gaten: communicatie, transparantie, rapportage en resultaat! Zo maken wij onze klanten succesvol!

We bedenken, ontwikkelen en optimaliseren websites, webshops en apps. Onze focus is jou te helpen meer rendement te halen uit internet marketing activiteiten. Ook schakelen wij onze collega’s van Haisales in voor een goed marketing basis. Kijk eens naar alle specialisaties van Haigroep. Wij zijn niet alleen specialisten als internetbureau maar een “one stop shop” voor iedereen! Lees meer... 

Lees meer..

Recente werk

Yep, we zijn er trots op dat we samen met deze klanten werken naar internet succes. En ja, dat levert mooie plaatjes op.

1. Introductie

In een gesprek worden alle wensen en functionaliteiten besproken en ontvangt u een offerte. Indien gewenst maken wij vooraf een schets of (paper) prototype.

1.-Introductie
2. Website ontwerpen

Op basis van uw wensen en functionaliteiten wordt een ontwerp voorgesteld. We gaan net zo lang door tot het helemaal goed is.

2.-Website-ontwerpen
3. De juiste chemie

Voor het combineren van onze kennis laten wij het ontwerp altijd checken door onze online marketing specialisten, denk hierbij aan verbeteringen voor Google, gebruiksvriendelijkheid en conversies.

3.-De-juiste-chemie

In 5 stappen een website laten maken

De meeste websites die wij volledig nieuw ontwerpen en bouwen gaan via 5 stappen. Wilt u snel online? Dan kunnen wij uw website op verzoek in 14 dagen gereed maken. Doorgaans duurt het gehele traject ongeveer 1 tot 3 weken.

responsive website laten bouwen
4.-Website-bouwen
4. Website bouwen

De website wordt door onze eigen specialisten gebouwd en volgen hierbij het gemaakte ontwerp. U kunt ten allen tijde via een link zien hoever uw website gereed is.

5.-Website-online
5. Website online

Uw website is gebouwd, gevuld en gereed voor online. U ontvangt van ons een gratis Google pakket én een gratis adviesgesprek met een online marketing specialist.